NHS Test and Trace stelt wekelijks COVID-19 testen beschikbaar aan alle thuiszorgers in Engeland.

Alle geregistreerde thuiszorgbedrijven worden gecontacteerd met details over het aanvragen van testkits voor hun thuiszorgmedewerkers. De thuiszorgorganisaties zijn verantwoordelijk voor het bestellen en distribueren van testkits aan alle thuiszorgmedewerkers, zodat zij deze wekelijks thuis kunnen uitvoeren.

Tests door thuiszorgmedewerkers mogen alleen worden uitgevoerd op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag (als de thuiszorgmedewerker toegang heeft tot een prioritaire postbus met zondagsafhalingen).

We zullen deze dienst binnenkort uitbreiden naar alle thuiszorgmedewerkers in de sociale zorg voor volwassenen, inclusief niet-geregistreerde organisaties, inwonende zorgverleners en persoonlijke assistenten.

Categorie├źn: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *